Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kjøpsbetingelser

1. Ordinære bestillingsfrister

Levering i Norge:
Første tilgjengelige leveringsdato for de enkelte leveringssteder vil fremkomme etter at du har tastet inn postnr/sted på bestillingsskjemaet. Interflora opererer med lokale tidsfrister.

Levering utenom Norge:
Ved bestilling til utlandet må denne være oss i hende innen kl 15.00 virkedagen før levering.

For å garantere levering til begravelse må bestillingen være oss i hende innen kl. 12.00 dagen før begravelsen.

Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bisettelser/begravelser. Ved leveringer til firmaadresse blir din blomsterhilsen levert innenfor alminnelig åpningstid (unntak hvis man har bestilt tidspunkt/ekspress levering). Hvis du har angitt i bestillingen at du ønsker levering innen et visst klokkeslett eller utenom vår ordinære levering kan ekstra fraktkostnader påløpe .

Søndager og helligdager kan vi dessverre ikke levere blomster.

Hjemme, ikke hjemme?? Hvis du krysser av på at blomstene kan henges på døren hos mottaker må du være sikker på at mottaker kommer hjem og kan gi blomstene vann innen kort tid. Blomstene blir ikke hengt på dør hvis værforhold/utetemperatur ikke tillater det og i boligblokk er sjåføren avhengig av å komme inn i oppgangen.

2. Blomstermeny

Det er forskjell på tilgang på friske blomster mellom landsdeler og butikker. Interflora kan derfor ikke garantere at det alternativet du har valgt vil se nøyaktig ut som på disse bildene. Vi vil imidlertid tilstrebe at det som leveres vil være så likt bildene som mulig.

3. Levering i Norge

Blomstene blir levert av bud med unntak av noen steder. Der hvor leveransen må gå med buss, båt eller 3.part kan mottaker bli oppringt på forhånd for å avtale leveringstidspunkt/leveringsdato. Disse stedene kan vi ikke garantere levering samme dag. (Vi gjør oppmerksom på at ved ekstreme vær situasjoner kan det forekomme uregelmessigheter ved levering.) På noen få steder har vi dessverre ingen Interflora utførerbutikk, i de tilfeller benytter vi andre blomsterhandlere vi har kontakt med.

På bestillingen har man mulighet til å huke av om man ønsker blomstene hengt på dør dersom mottaker ikke er hjemme, dette skjer da på eget ansvar (blomstene blir ikke hengt på dør hvis værforhold/utetemperatur ikke tillater det og i boligblokk er sjåføren avhengig av å komme inn i oppgangen). Hvis man ikke ønsker at blomstene kan henges dør, blir blomstene tatt med tilbake til butikken og mottaker vil bli oppringt for avtale om levering. Dersom det er nødvendig med en ekstra utkjøring vil kunden bli kontaktet for belastning av en ekstra frakt pålydende kr 100,-. Ved kansellering av bestilling som er forsøkt levert, kan bestiller bli belastet for fraktkostnader pålydende kr 100,-.


4. Levering i utlandet

Ytterligere leveringskostnad:
Dersom leveringsadresse til mottaker av din blomsterhilsen befinner seg utenfor leveringsdistriktet til utførende blomsterbutikk, vil butikken be om en ytterligere kostnad for å levere. 
Det er i flere land store avstander og distrikter butikkene skal dekke. Du som kunde vil få beskjed om dette så fort vi får melding fra hovedkontoret i mottakerlandet, hvis det gjelder din bestilling.
 
Avvist ordre i mottakerland:
Da Interflora dessverre pr i dag ikke har medlemsbutikker på alle steder og områder i verden, kan vi oppleve at enkelte ordre blir avvist ved hovedkontoret i mottakerlandet.
Dette grunnet at enkelte land ikke har medlem/utførerbutikk som kan levere til oppgitt postnummer eller sted.
Dersom dette gjelder din bestilling, vil du som kunde få beskjed så fort vi får melding og vi vil tilbakeføre kjøpsbeløpet.

5. Levering til hotell, sykehus og lignende

Ved 3.parts levering hvor man ikke får levere direkte til mottaker, garanterer vi kun levering til resepsjon/mottak. Personalet er da ansvarlig for å levere blomstene videre til mottaker. Vi gjør oppmerksom at det ikke er mulig med levering av blomster til pasienter på intensivavdeling på sykehus. Vi anbefaler dessuten dekorasjoner til sykehuset da det er enklere med tanke på vase på sykehuset og vanntilførsel til blomstene.

6. Priser/betaling

Alle våre priser er oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift. I tillegg til blomsterprisene kommer frakt og omkostninger fra kr 150,- (ved ordinær levering).
Ved levering av flere antall av samme produkt til samme leveringsadresse vil ekstra fraktkostnader påløpe, dette vil bli opplyst underveis i bestillingsprosessen.
Ved "Hente selv" bestilling påløper ingen omkostninger.
Ved betaling med Vipps, PayPal eller betalingskort blir kjøpsbeløpet belastet samme dag som bestillingen blir foretatt.

Leveranser til utlandet er momsfrie og blomsterbeløpet er inkl. frakt. Utlandsomkostninger på kr 70,- kommer i tillegg til blomsterbeløpet.
Ved fakturering påløper et fakturagebyr på kr 35,-
Betingelser ved kjøp på faktura for privatkunder, se punkt 10.


7. Sikkerhet

Dine opplysninger er kryptert fra det øyeblikk du bestiller til vi mottar din bestilling. På denne måten kan du være tryggere for dine personlige opplysninger enn bestillinger via telefon/e-post. Vi benytter alltid nyeste sikkerhetsløsning for handel på nett. Vi opererer med 100 % konfidensialitet.

8. Reklamasjon/angrefrist

Skulle du ha noe å utsette på kvaliteten på blomstene som leveres, må eventuell reklamasjon rettes til den Interflora forretningen som har levert blomstene innen 5 dager fra leveringstidspunkt, eller ved å kontakte oss på e-post kundeservice@interflora.no

Blomster og planter regnes som ferskvare, derfor gjelder ikke lov om angrefrist. Ved reklamasjon gjelder kjøpsloven og Interfloras egen kjøpsgaranti.

9. Interfloragaranti

Et Floragram er blomster av kvalitet levert dit du ønsker. Interflora garanterer kvaliteten på alle Floragram som sendes, det vil si: Interflora garanterer at blomster levert gjennom Interflora systemet er friske ved mottagelse, at de leveres til riktig dag og at verdien av blomstene svarer til det som er bestilt.

10. Faktura til privatkunder (kun tilgjengelig ved bestilling på www.interflora.no) 

Vi tilbyr faktura til privatkunder i samarbeid med Afterpay. Betalingsfrist er 14 dager.
Fakturagebyr på kr 29,- tilkommer.
For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Faktura sendes pr. e-post. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe.
Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente. Les mer.